Jeep® Grand Cherokee câștigă din nou premiul MotorWeek Drivers’ Choice Award

20 February 2024

Jeep® Grand Cherokee câștigă din nou premiul MotorWeek Drivers’ Choice Award

  • Grand Cherokee a câștigat premiul pentru cel mai bun SUV de dimensiuni medii pentru al doilea an consecutiv pentru capacitatea sa de rulare pe carosabil și pe teren accidentat și pentru gama extinsă de modele, inclusiv plug-in hybrid-ul Grand Cherokee 4xe și Grand Cherokee L cu trei rânduri de scaune (disponibil doar pe anumite piețe din Eurasia).
  • Grand Cherokee 4xe reprezintă cel mai avansat din punct de vedere tehnologic și cel mai capabil 4×4 Jeep Grand Cherokee de până acum, oferind 380 CP, 637 Nm de cuplu și o autonomie de până la 51 km în regim complet electric în zonele urbane
  • Gama Grand Cherokee oferă o dinamică rafinată la rularea pe șosea și o capacitate de neegalat, grație celor trei sisteme 4×4 – Quadra-Trac I, Quadra-Trac II și Quadra-Drive II.

Jeep® Grand Cherokee este câștigătorul premiului ”Best Midsize Utility vehicle” în cadrul ediției 2024 a MotorWeek Drivers` Choice Awards, obținând această distincție pentru al doilea an consecutiv.

”Pentru a doua oară consecutiv Jeep Grand Cherokee este câștigătorul premiului pentru cel mai bun SUV de dimensiuni medii al anului”, a declarat John Davis, creatorul și gazda MotorWeek. ”Suntem convinși că gama Grand Cherokee poate face față practic tuturor provocărilor familiilor care se află mereu în căutarea aventurii! După ce timp de zeci de ani a fost un SUV pătrățos, de tipul ”take-it-or-leave-it”, cea de-a cincea generație Grand Cherokee a venit cu tot felul de surprize, inclusiv o versiune L extinsă cu trei rânduri de scaune (disponibilă pe piețele din Eurasia) și un sistem de propulsie plug-in 4xe. Acest Grand Cherokee PHEV nu numai că se dovedește a fi foarte popular, dar aduce o importantă contribuție în ceea ce privește atitudinea ecologică remarcabilă pe care Jeep a adoptat-o deja. Pentru o marcă care a supraviețuit pe baza tradiției o perioadă îndelungată, Grand Cherokee reprezintă o declarație cu adevărat modernă din toate punctele de vedere.”

 

Aflată la cel de-al 43-lea sezon al seriei de publicații auto originale, pentru televiziune și media digitală, MotorWeek organizează anual competiția Drivers’ Choice pentru a evalua vehiculele pe baza performanțelor de conducere, a tehnologiei, a caracterului practic, a eficienței consumului de combustibil și a valorii.

“Faptul că MotorWeek a desemnat Jeep Grand Cherokee drept cel mai bun SUV de dimensiuni medii pentru al doilea an consecutiv, în cadrul prestigiosului său eveniment MotorWeek Drivers` Choice Awards 2024, este deosebit de îmbucurător, deoarece reprezintă o confirmare din partea unei terțe părți a faptului că oferim clienților noștri cel mai bun, mai capabil și mai premiat SUV din toate timpurile”, a declarat William Peffer, vicepreședinte senior și șef al mărcii Jeep în America de Nord.

Tehnologia vehiculului electric hibrid plug-in 4xe a modelului Jeep Grand Cherokee sporește distracția, libertatea și aventura pentru care este cunoscută marca Jeep, oferind în același timp performanțe fără precedent, economie de combustibil și respectarea mediului înconjurător:

  • Trei moduri de conducere selectabile: Electric, hibrid și e-Save
  • Până la 51 km de autonomie complet electrică în zonele urbane
  • Putere maximă de 380 CP și un cuplu de 637 Nm
  • Sistem Quadra Trac II 4×4 cu cutie de transfer la viteză redusă cu două trepte de viteză, cu raport de transmisie de 2.72:1
  • Raport de multiplicare de 47.4:1
  • Trail Rated Grand Cherokee 4xe oferă o gardă la sol de până la 275 mm și o capacitate de trecere prin vad de apă de 610 mm cu un pachet de baterii etanșat

MotorWeek

MotorWeek este cea mai longevivă și mai respectată emisiune auto de televiziune. Debutând în 1981, MotorWeek a lansat un nou gen de televiziune, devenind prima emisiune săptămânală care a oferit recenzii despre mașini și camioane destinate publicului larg, sfaturi pentru întreținerea mașinii și cele mai recente știri din industria auto. Produs de Maryland Public Television (MPT), programul TV premiat se află acum la cel de-al 41-lea sezon. Câștigător a numeroase premii pentru jurnalism auto, MotorWeek este o sursă sigură și de încredere de știri auto prezentate la televiziune și pe internet.

Distribuit la nivel național și în străinătate de către MPT, MotorWeek este difuzat pe 92% din posturile de televiziune PBS și poate fi văzut și prin cablu/satelit pe MAVTV. Programele MotorWeek sunt accesibile prin intermediul canalului PBS Living de pe Prime video, parte a serviciului de abonament de streaming al Amazon. Extrasele din program sunt disponibile pentru telespectatori pe site-ul MotorWeek.org și pe canalul YouTube al programului. Fanii pot da like MotorWeek pe Facebook și pot urmări emisunea pe Instagram și Twitter.

Soliciți informații? Scrie-ne