În culisele FCA: departamentul de cercetare și dezvoltare

07 May 2019

Fiecare automobil creat de grupul FCA întrunește standarde de înaltă de calitate, siguranță, fiabilitate și confort, iar toate acestea necesită o muncă continuă și asiduă, ce se desfășoară în spatele “culiselor” : proiectul video care dezvăluie detaliile nevăzute este “În culisele FCA”.

A devenit parte din viața ta de zi cu zi să îți începi dimineața la volanul mașinii tale, produsă de FCA Group. Pornești motorul și pleci la drum, acesta este deja un gest reflex, care îți este foarte confortabil, dar oare știi că în spatele acestei acțiuni banale se află o muncă complexă și detaliată, care implică sute de oameni din întreaga lume. Dezvoltarea unei mașini necesită atenția și expertiza a numeroși ingineri și tehnicieni, pentru a garanta calitatea, siguranța, fiabilitatea și confortul în toate condițiile.
Proiectul “În culisele FCA” descrie pentru prima dată numeroasele activități care stau la baza procesului de  dezvoltare și verificare a calității autoturismelor construite de FCA. Această serie de materiale video de prezentare este una fără precedent, realizată în premieră, și este menită să ofere cât mai multe informații entuziaștilor, profesioniștilor și șoferilor. Episoadele variază de la locații precum ghețarii Arjeplog la deșerturile din Africa de Sud, unde produsele sunt testate în cele mai extreme condiții, inclusiv centrele de excelență FCA, precum Balocco Proving Ground (Vercelli), Centrul de siguranță Orbassano (Turin) și Centrul de Cercetare din Torino.

Centrele de testare, circuitele, fabricile și birourile reprezintă valori de referință la nivel global în domeniul  cercetării și dezvoltării și sunt locuri emblematice pentru cunoscătorii domeniului auto – toate acestea lucrează pentru a furniza calitate superioară, de exemplu, în ceea ce privește plăcerea condusului, în aerodinamică, gestionarea emisiilor și reducerea consumului de combustibil, dar și dezvoltarea celor mai adecvate sisteme de propulsie.

Prin urmare, pentru prima dată, FCA a luat camerele “în spatele culiselor” pentru un material interesant și captivant.

Torino, 27 martie 2019

Soliciți informații? Scrie-ne