Accept

Noutăți

Harley-davidson® și Jeep® reînnoiesc parteneriatul pentru 2018 construind succesul

07 May 2018

  • Două mărci iconice reînnoiesc și extind parteneriatul după un succes de 4 ani
  • Jeep® extinde astfel prezența pentru trei evenimente europene majore Harley-Davidson, inclusiv cea de-a 115-a aniversare din Praga
  • Participanții se vor bucura de experiențe palpitante la volanul fiecărui model al gamei Jeep
  • Oferte limitate cu prețuri preferențiale ale noilor modele Jeep pentru membrii H.O.G
  • Un nou concurs va premia membrii H.O.G. și J.O.G. pentru cele mai cool personalizate vehicule Wrangler 

Harley-Davidson® și Jeep® și-au reînnoit și consolidat parteneriatul european pentru al cincilea an consecutiv.
Sub acest aranjament, Jeep va rămâne un partener cheie și sponsor oficial al marilor evenimente și întruniri Harley-Davidson din întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa.

Brandurile nu devin mai iconice decât Harley-Davidson sau Jeep. Fiecare are o istorie lungă și fabuloasă, jucată pe scena mondială. Și astăzi, ambele produc vehicule care încapsulează însăși esența libertății și spiritul de aventură.

Bazându-se pe succesul ultimilor patru ani, Jeep va avea o prezență semnificativă la trei evenimente europene majore Harley-Davidson – Festivalul Euro din Saint-Tropez, Franța (7-10 iunie), a 115-a aniversare a lui Harley-Davidson la Praga, Republica Cehă (5-8 iulie) și European Bike WeekTM din Faaker See, Austria (4-9 septembrie).

Jeep va participa, de asemenea, la alte evenimente Harley-Davidson în acest an, printre care Africa Bike WeekTM din Africa de Sud (26-29 aprilie), Rally Tuscany din Italia (25-27 mai) și evenimentul Thunder in The Glens din Aviemore, Scoția -27 august). În plus, Jeep va prezenta modelele sale și în cadrul evenimentelor locale din regiunea EMEA.

Vizitatorii vor avea ocazia de a trăi o experiență personală și de a testa întreaga gamă Jeep. Un invitat special al fiecărui eveniment major va fi unul dintre noile modele care vor îmbogăți gama Jeep în acest an, inclusiv noul Wrangler. Toate vor fi disponibile pentru sesiuni incitante de testdrive on și off-road. Gama completă de motociclete Harley-Davidson din 2018, inclusiv modelele noi Softail®, va fi expusă și disponibilă pentru test drive în cadrul fiecărui eveniment.

Pentru a evidenția expertiza ambelor mărci în ceea ce privește personalizare, a fost lansată o campanie specială numită CUSTOM COUSINS, ce va fi prezentată pe site-urile și rețelele sociale ale J.O.G. și H.O.G. Concursul va consta în implicarea celor două comunități atât în procedura de înscrieri cât și în procesul de votare ale celor mai cool personalizări Wrangler.

Concursul va premia trei “cele mai bune dintre cele mai bune” personalizări ale vehiculelor Wrangler, cu câte  o excursie pentru proprietarii acestora, la celebrarea celei de-a 115 aniversări Harley-Davidson din Praga. Dintre membrii H.O.G. care au votat în cadrul concursului, 10 câștigători vor primi bilete la cel mai important eveniment anual Jeep® Owners Group – Camp Jeep – care va avea loc la Red Bull Ring din Austria în perioada 13-15 iulie.

Turin, 30 aprilie 2018

 

Noutăți din lumea Jeep