Eric Laforge va conduce marca Jeep® în Europa

03 February 2023

Eric Laforge a fost numit Head of Jeep pentru Europa extinsă, începând cu 1 februarie 2023. El o va înlocui pe Antonella Bruno, care a fost promovată în funcția de director pentru marca Peugeot.
Eric Laforge va raporta direct lui Christian Meunier, Chief Executive Officer Jeep, și lui Uwe Hochgeschurtz, CEO al Stellantis pentru Europa extinsă.

Absolvent al Școlii Superioare de Gestiune și Finanțe (ESGF) din Paris, Eric Laforge și-a început cariera la FCA în 1990. După câțiva ani de experiență comercială pentru FCA în Franța și Italia, a ocupat funcția de CEO al FCA Elveția, iar apoi CEO al FCA Germania. Din 2015 până în 2018, a fost director al diviziei MOPAR pentru Piese și servicii pe piețele minore și, succesiv, director Europa Centrală (CH/B/NL/AT) pentru autoturisme și vehicule utilitare ușoare din 2019 până în 2020. După un an în calitate de director al mărcii Fiat Professional, a fost numit Head of L.C.V. pentru Europa extinsă în 2021.

Christian Meunier a spus: „Aș dori să-i mulțumesc Antonellei Bruno pentru realizările ei la conducerea mărcii Jeep în Europa în ultimii trei ani și, bineînțeles, pentru succesul noului SUV Jeep Avenger, complet electric, care a câștigat premiul Mașina Europeană a Anului 2023. Sunt sigur că Eric Laforge are toate abilitățile necesare pentru a prelua frâiele operațiunii noastre în Europa într-un moment important pentru brand, pe măsură ce continuăm să ne extindem gama complet electrificată în regiune. Experiența lui de 30 de ani în mai multe domenii ale industriei noastre va fi cheia succesului nostru viitor.”

Torino, 2 februarie, 2023

Soliciți informații? Scrie-ne