Celebrul Red Bull Ring va fi gazda Camp Jeep 2018

25 April 2018

Cel mai important eveniment al anului pentru membrii Jeep Owners Group (JOG) și fanii Jeep va avea loc între 13 și 15 iulie în inima Stiriei (Austria)

– Trei zile pline de aventură marca Jeep

– Noul Wrangler – descendentul direct al primului vehicul produs de Jeep – va fi vedeta evenimentului și va putea fi testat pe trasee solicitante de off-road

– Formularul de înscriere și programul complet al evenimentului sunt disponibile pe https://www.campjeep2018.com/ și pe canalele oficiale de social media ale mărcii Jeep.

Camp Jeep 2018 – cel mai important și mai așteptat eveniment al anului pentru membrii Jeep Owners Group (JOG) și fanii brandului din Europa – va avea loc în Austria, pe Spielberg Arena din cadrul Red Bull Ring, între 13 și 15 iulie.

Superbul loc de întâlnire oferă un cadru excelent pentru evenimentul anual care va avea și anul acesta un program încărcat cu aventuri și emoții marca Jeep. Iar vedeta incontestabilă a ediției de anul acesta va fi chiar noul Jeep Wrangler.

Vizitatorii Camp Jeep 2018 vor putea pune la încercare abilitățile off-road ale noului model cu ajutorul mai multor trasee special create, care le vor permite să experimenteze în condiții reale comportamentul dinamic îmbunătățit care recomandă noul Wrangler drept un vehicul ideal folosirii cotidiene.

Formularul de înscriere și programul complet al evenimentului sunt disponibile pe https://www.campjeep2018.com/ și pe canalele oficiale de social media ale mărcii Jeep:

JOG – https://ownersgroup.jeep.com/

Facebook – https://www.facebook.com/jeepownersgroup/

Instagram – https://www.instagram.com/jeepownersgroup

Twitter – https://www.twitter.com/ownersgroupjeep

A patra generație a legendarului Jeep Wrangler este cel mai capabil vehicul off-road creat vreodată grație unei suite de dotări care, în funcție de nivelul de echipare, include două sisteme avansate de tracțiune integrală (activă sau on-demand/la cerere) – Command-Trak și Rock Trak – plus diferențialul cu alunecare limitată Trac-Lok, diferențiale electronice blocabile față/spate Tru-Lok și funcția de deconectare electronică a barei stabilizatoare față.

Pe lângă sesiuni de drive test, cei prezenți la a 5-a ediție Camp Jeep vor avea la dispoziție un program încărcat și ocazia de a conduce pe circuit extraordinarul Grand Cherokee Trackhawk cu motor V8 de 6,2 litri și 700 CP – cel mai puternic și rapid Jeep produs vreodată.

Mai mult, participanții la Camp Jeep vor putea testa și celelalte modele din gama Jeep alături de piloții Jeep Academy care îi vor însoți pe traseele de off-road și le vor sta la dispoziție cu sfaturi și ponturi.

Atmosfera incredibilă Jeep Jamboree va fi completată de spectacole, muzică live și activități pentru copii. Totul păstrează aceeași formulă câștigătoare a tradiționalelor întâlniri ale pasionaților de 4×4 care au loc an de an în SUA din California și Maine până în Arizona și Tennessee.

Peste 30 de asemenea întâlniri ale familiei Jeep au loc în Statele Unite în fiecare an. Prima întâlnire de acest fel a fost consemnată în 1953 pe legendarul traseu Rubicon Trail din munții care despart California și Nevada.

Soliciți informații? Scrie-ne