Arta designului: O primă incursiune în interiorul noului și luxosului Jeep® Wagoneer S, 100% electric

31 January 2024

30 ianuarie 2024, Auburn Hills, Michigan – Marca Jeep® are în vedere istoria sa legendară în timp ce își construiește viitorul electrificat.

Primul SUV modern al industriei – emblematicul Jeep Wagoneer din 1963 – avea un interior luxos, materiale de înaltă calitate și finisaje premium. Astăzi, marca Jeep ne oferă mai multe detalii despre primul său SUV 100% electric la nivel mondial, oferind o primă prezentare a interiorului premium al noului Jeep Wagoneer S.

Construit pe noua și extrem de flexibilă platformă STLA-Large , destinată BEV-urilor, Jeep Wagoneer S se mândrește cu cifre impresionante în ceea ce privește performanța. Interiorul său este la fel de remarcabil și prezintă o integrare perfectă între artă și tehnologie.

Interiorul noului Jeep Wagoneer S dispune de tehnologie premium în perfectă armonie cu detaliile artizanale realizate cu meticulozitate. Materialele bine gândite și elementele axate pe design includ un centru de comandă personalizat al șoferului, cu un selector Selec-Terrain unic, exclusiv pentru marca Jeep, și iluminare ambientală dinamică, cu posibilitatea de selectare a culorilor. De asemenea, Jeep Wagoneer S va fi dotat standard cu un plafon panoramic cu două panouri și, extinzând colaborarea exclusivă a mărcii Jeep cu McIntosh, va oferi un sistem audio McIntosh premium, de înaltă performanță, cu 19 difuzoare, exclusiv pe segment.

Soliciți informații? Scrie-ne