Cea mai bună experiență audio din segment

Jeep® Wrangler Unlimited Sahara oferă cea mai bună experiență audio din clasa sa grație sistemului de sonorizare Alpine® cu 7 difuzoare cu amplificator de 460 wați, două tweetere, un subwoofer de 8×12 inch și patru boxe de 6,5 inch. Descoperă noul val al ingineriei acustice.

DOTĂRI CHEIE PENTRU VERSIUNEA RUBICON

• Axe heavy-duty Dana® 44 față/spate
• Decuplare electronică a barei stabilizatoare
• Sistem 4×4 Rock-Trac®
• Diferențiale blocabile Tru-Lok®

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Cu sistemul de infotainment Uconnect™ poți gestiona orice funcții media. Voice Command ușurează experiența de condus pentru că acum poți selecta postul preferat de radio sau iniția apeluri telefonice prin comandă vocală, fără să îți iei ochii de la drum. Uconnect™ Navigation oferă navigație GPS și introducere a destinației prin comandă vocală, prin Voice Command. Mai mult, poți vorbi la telefon fără să iei mâinile de pe volan și poți asculta melodiile tale preferate de pe CD-uri/DVD-uri sau alte medii de stocare cu ajutorul porturilor USB, Jack și a funcției Bluetooth®.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. PENTRU TOTDEAUNA.

Wrangler oferă o gamă largă de funcții de siguranță oferite în standard, inclusiv un sistem avansat de airbag-uri frontale multistage completat de airbag-uri laterale. Alte avantaje constau în construcția de tip body-on-frame (caroserie autoportantă), sistem ABS, Brake Assist și altele.

Diferențiale blocabile Tru-Lok®

Diferențialele electronice blocabile față/spate Tru-Lok® ajută la echilibrarea viteze între roțile de pe partea dreaptă și cele de pe partea stângă pentru un nivel incredibil de tracțiune. Butonul situat pe consola centrală poate bloca fie doar puntea spate sau ambele punți.

Soliciți informații? Scrie-ne