Motor diesel CRD

Extraordinarul motor Common-Rail Diesel (CRD) de 2,8 litri cu patru cilindri, 16 valve și dublu ax cu came dezvoltă 200 cp la 3.600 rpm și un cuplu maxim de 460 Nm între 1.600 și 2.600 rpm (echipat cu transmisia automată).

Cutie de transfer heavy-duty Rock-Trac®

Sistemul 4×4 unic Rock-Trac® împreună cu cutia de transfer heavy-duty cu raport 4:1, modul Low și transmisia manuală îți permit să navighezi prin trasee stâncoase și peste obstacole la care alții doar visează să ajungă.

PERFORMANȚE EXTRAORDINARE OFF-ROAD

Abilitatea legendară de care Jeep® Wrangler dă dovadă îți permite să te deplasezi pe orice tip de teren. Tracțiunea te ajută să faci față oricăror condiții de condus. Articulația oferită de Jeep® Wrangler permite performanțe de top în off-road și pe asfalt prin flexibilitate sporită, capacitate de articulare unică a punților și cursa roților. Manevrabilitatea este crucială în evitarea situațiilor periculoase și a avarierii autovehiculului. Garda la sol și protecția suplimentară pe dedesubt permit navigarea prin trasee cu bușteni, stânci și teren accidentat. Poți traversa orice curs de apă cu încredere datorită izolațiilor suplimentare și a prizei de aer situată la înălțime.

ATACĂ ORICE TIP DE TEREN

Emblema Trail Rated® de pe modelele 4×4 Jeep® garantează abilitatea acestora de a face față oricăror condiții.

• Zăpadă
• Noroi
• Nisip
• Pietre

Soliciți informații? Scrie-ne