DECONECTAREA BAREI STABILIZATOARE

Acest sistem, standard pe modelul Rubicon, permite decuplarea automată a barei stabilizatoare la viteze de sub 30 km/h în modul 4LO. Astfel, indicele de rampă RTI crește cu 25%.

UN INTERIOR ROBUST, DAR RAFINAT

În habitaclul modelului Wrangler 2017 vei găsi spații de stocare generoase, o ergonomie deosebită și o izolare fonică de excepție. În plus, primește o serie de dotări opționale create pentru confortul tău – scaune față din piele încălzite, suporturi pentru pahare iluminate, lumini ambientale și o oglindă retrovizoare electrocromatică cu lumini LED integrate.

ILUMINARE INTERIOARĂ

Fiecare Wrangler vine cu un interior iluminat în zona spațiului pentru picioare și a suporturilor de pahare de pe consola centrală, detalii care completează interiorul primitor.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ

Sistemul opțional Automatic Temperature Control (ATC) ajustează ciclurile de răcire și încălzire pentru a menține un nivel optim de confort.

FORMĂ CU FUNCȚIONALITATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Interior rezistent la apă cu orificii de scurgere
• Spațiu de depozitare în consola centrală, cu posibilitate de închidere
• Sistem audio premium Apline® disponibil opțional

Interior rezistent la apă cu orificii de scurgere

După o aventură cu Jeep® Wrangler, lucrurile pot deveni un pic murdare. Pentru a curăța interiorul, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi capacele orificiilor de scurgere situate în podea, să speli, să clătești și să repeți aventura.

Soliciți informații? Scrie-ne