JUCAȚI DUPĂ PROPRIILE REGULI

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid oferă tehnologii de ultimă generație pentru a vă îmbunătăți experiența de condus, inclusiv conectivitate îmbunătățită, securitate la navigație și asistență la condus.

Noul ecran TFT de 7’’

Monitorizați toți parametrii de condus, inclusiv starea bateriei, puterea disponibilă și nivelul de încărcare. Noul ecran TFT de 7” integrează toate funcțiile necesare pentru a beneficia la maxim de tehnologia 4xe Plug-In Hybrid. Personalizați interfața cu informațiile dorite și țineți totul sub control datorită comenzilor volanului.

Uconnect™ Nav cu ecran de 8,4’’

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid prezintă cea de-a patra generație de sisteme infotainment de navigație Uconnect™, cu un ecran tactil de înaltă definiție de 8,4”. Datorită comenzilor volanului, precum și comenzilor tactile și vocale, puteți alege cum să interacționați cel mai bine cu vehiculul în timp ce rămâneți concentrat asupra drumului.

e-Coasting

Încărcați bateria în timpul mersului datorită unui sistem inovator care utilizează cuplul negativ generat în timpul decelerării.

Conexiune nelimitată

Beneficiați la maxim de tehnologia noului Jeep 4xe Plug-In Hybrid și interacționați cu vehiculul dumneavoastră în orice moment de la distanță. Descărcați aplicația mobilă Jeep®, disponibilă în App Store și Google Play.

Apple CarPlay - Android Auto™

Apple CarPlay® –  Rămâneți conectat la iPhone datorită noii funcții disponibile pentru sistemul Uconnect™ de 8,4”. Apple CarPlay® vă permite să accesați Apple Maps, iMessage, telefonul și Apple Music prin Siri, asistentul vocal.

Android Auto™ –  vă permite să accesați în siguranță comenzile vocale, Google maps și Google Play Music™ de pe ecranul tactil Uconnect™ și comenzile volanului. Datorită funcției de navigație ușoară și a recunoașterii vocale, puteți ajunge la destinație fără să vă luați niciodată ochii de la drum.

SIGUR ȘI PUTERNIC ORIUNDE.

PROIECTAT PENTRU PROTECȚIE.

Porniți în fiecare călătorie cu certitudinea de a fi la volanul unui Jeep®. Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu peste 60 de funcții de siguranță și securitate. Interiorul este protejat de airbagurile laterale cortină pentru partea din spate și din față care se deschid pe toată lungimea, airbagul de la nivelul genunchilor șoferului, airbagurile laterale montate pe scaunele din față și airbagurile frontale avansate care se deschid în mai multe etape.

Traffic Sign Recognition (sistem de recunoaștere a semnelor de circulație)

Mențineți viteza corectă pe orice drum. Noul sistem Traffic Sign Recognition (TSR) poate să citească indicatoarele rutiere și să transmită un avertisment pe (TSR) dacă vehiculul depășește limita de viteză sau dacă observă orice alte restricții posibile.

Intelligent Speed Assist (sistem de asistență inteligentă pentru controlul vitezei)

Sistemul Traffic Sign Recognition comunică direct cu sistemul Intelligent Speed Assist (ISA), care vă permite să reglați viteza de croazieră în mod ușor și intuitiv, direct de la volan.

Blind Spot Monitoring & Rear Cross Path Detection

Blind Spot Monitoring (sistem de monitorizare a punctului mort) și Rear Cross Path Detection (sistem de detectare a obstacolelor din direcție perpendiculară) – Aceste sisteme cu senzori monitorizează în permanență spațiul dintre dumneavoastră și alte vehicule. Atunci când întâlniți un punct mort lateral sau posterior, sunteți notificat prin intermediul pictogramelor aprinse pe oglinzile retrovizoare și o alertă sonoră.

Lane Departure Warning Plus

Lane Departure Warning Plus (sistem de avertizare la trecerea involuntară peste liniile de separare a benzilor de circulație) – Datorită senzorilor și a camerei avansate, poziția vehiculului pe banda de circulație este monitorizată, iar sistemul trimite o alertă vizuală dacă vehiculul se apropie de limitele benzii de circulație în mod involuntar. În plus, în caz de depășire a benzii de circulație, sistemul folosește în mod proactiv servodirecția electronică pentru a ajuta șoferul să revină pe banda de circulație.

Emergency Braking (sistem de frânare de urgență)

Sistemul de frânare automată detectează obstacole, chiar și în timpul deplasării pe drumuri extra-urbane. Datorită unei noi camere frontale, cu un radar integrat, puteți conta întotdeauna pe o determinare exactă a situației și a pericolului.

Drowsy Driver Detection (sistem de detectare a stării de somnolență a șoferului)

Exclusiv pentru vehiculele Jeep 4xe Plug-In Hybrid, sistemul detectează nivelul de oboseală al șoferului. Un mesaj text dedicat este trimis pentru a-i sugera șoferului să se odihnească atunci când este nevoie. De asemenea, este adăugată o pictogramă pentru întregul ciclu cheie, chiar după înlăturarea mesajului de pe ecranul TFT. Această pictogramă va dispărea numai dacă șoferul oprește vehiculul și se odihnește.

Forward Collision Warning Plus (sistem de avertizare în caz de coliziune frontală)

Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid oferă sistemele Forward Collision Warning Plus. Senzorii radar și video detectează dacă vehiculul se apropie de un alt vehicul sau dacă apare un obstacol mare în calea sa, și va avertiza sau îl va ghida pe șofer să evite un accident.

Cameră video posterioară Parkview®

Camera video posterioară ParkView pornește atunci când vehiculul se află în marșarier și asigură o vizibilitate perfectă pe ecranul tactil de 8,4” în timp ce se deplasează înapoi. În plus, liniile dinamice de ghidare facilitează fiecare manevră.

Automatic Park Assist - Park Sense

Sistemul localizează un spațiu de parcare și ghidează șoferul cu instrucțiuni audio și video care apar și în grupul de instrumente cu ecran TFT. În plus, puteți utiliza noua funcție de asistență la virare la ieșirea din locul de parcare. Șoferul trebuie să controleze ambreiajul, frâna și accelerația, în timp ce vehiculul are grijă de direcție în mod autonom.

Soliciți informații? Scrie-ne