RIDICAȚI ȘTACHETA

Un sistem de propulsie hibrid eficient, performanțe îmbunătățite în mod remarcabil și o nouă abordare bazată pe responsabilitatea față de mediu. Cu noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, viitorul este o nouă frontieră de explorat.

Respectați mediul înconjurător

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, datorită combinației a două motoare, poate să reducă emisiile de CO2 sub 50 g/km. În plus, prin selectarea modului Electric, puteți să vă bucurați de o nouă experiență de condus silențioasă fără a produce gaze cu efect de seră. Sistemul Hybrid Plug-In, care combină un motor electric cu un motor cu ardere internă, garantează un nivel fără precedent de consum de combustibil. Atunci când utilizați modul Electric, puteți să conduceți până la 50 km folosind doar bateria. Astfel, vă asigurați că cea mai mare parte a deplasării dumneavoastră zilnice cu vehiculul poate să se facă fără a genera emisii, reducând considerabil consumul de combustibil.

Performanță îmbunătățită

Combinația celor două motoare demonstrează puterea electrică adăugată și garantează emoția pornirii rapide: până la 240 CP și o accelerație îmbunătățită de 0-100 km/h. Manevrarea este de asemenea îmbunătățită, ceea ce face ca experiența condusului să fie mai ușoară și mai distractivă, cu un timp de răspuns mai rapid la accelerare.

Confort la condus

Gestionarea automată a motorului electric și a motorului cu ardere internă, cuplată cu o nouă transmisie automată cu 6 trepte, vă permite să vă bucurați de o experiență de condus îmbunătățită. Performanțele se reunesc într-un mod puternic și ușor de utilizat, datorită confortului unui mecanism de cuplare lin, silențios și rapid. O distribuție a cuplului constant garantează o reactivitate mai bună și o accelerare mai rapidă pentru o deplasare mai ușoară prin oraș și la drum lung.

Încurajați schimbarea.

Noul Jeep® Renegade 4xe se adaptează stilului dumneavoastră de condus și diferitelor condiții, datorită noului selector hibrid aflat lângă schimbătorul de viteze. Profitați de întreaga putere de la motoarele combinate în modul Hibrid. Folosiți doar motorul electric fără a genera emisii în modul Electric sau doar motorul cu ardere internă în modul E-Save, ceea ce ajută la menținerea nivelului de încărcare a bateriei. Dacă doriți o experiență de condus și mai sportivă, puteți conta pe modul Sport din Selec-Terrain®.

Viitorul în mișcare

Putere de până la 240 CP și acelerație de 0-100 km/h în doar 7,5 secunde. Acum, conduceți cu ușurință pe orice drum. Noua arhitectură a sistemului de propulsie Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid combină sistemul premiat eTorque cu un al doilea motor electric de înaltă performanță care transmite putere spre roțile din spate.

MOTOR ELECTRIC I MOTOR CU ARDERE INTERNĂ

Motor cu ardere internă – Motor turbo pe benzină, de 1,3 litri, în 4 cilindri

Disponibil în două versiuni de putere, 130 CP sau 180 CP, motorul turbo pe benzină, de 1,3 litri, a fost proiectat pentru a se potrivi perfect cu motorul electric.


Motor electric FCM eMotor cu 60 CP

Modul Electric oferă o experiență de condus cu totul nouă: impact zero asupra mediului în ceea ce privește emisiile de CO2, autonomie de până la 50 km și o nouă mobilitate complet silențioasă.

Sinteza performanței

Un mod și mai sustenabil de a conduce.

Consum – 00 CO2
Emisii –  00 g/km
Aprobat – E6d Final

Libertate de alegere

Două motoare și două atitudini. Un suflet dual care vă permite să beneficiați la maxim de noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, indiferent unde vă aflați.

Soliciți informații? Scrie-ne