CREAT PENTRU A FI UNIC

Un design îmbunătățit cu o nouă grilă frontală cu 7 fante specific stilului inconfundabil Jeep®. Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid prezintă o nouă emblemă 4xe și detalii albastre exclusive. Alegeți stilul dumneavoastră dintre toate modelele disponibile.

STIL DISTINCTIV

Viitorul mobilității Jeep® este evidențiat de emblema 4xe, care se găsește sub plăcuța din spate cu inscripția „Renegade”. Noua grilă frontală cu 7 fante, noua mască frontală inferioară și noile bare longitudinale pe plafon sunt doar câteva dintre noile detalii exterioare. Alegeți roțile care vă reprezintă cel mai bine și care sunt cele mai potrivite pentru stilul dumneavoastră de condus.

Faruri LED noi

În timp ce farurile cu halogen standard au un ciclu de viață lung și oferă o lumină albă și strălucitoare, puteți să îmbunătățiți vizibilitatea până la un plus de 50% și să conduceți în condiții de maximă siguranță. Sistemele de iluminat cu LED economisesc energie și reduc costurile de întreținere cu până la 1/3 comparativ cu farurile tradiționale.

CONFORT CU UN SCOP

Interiorul este proiectat pentru a oferi spațiu și confort în orice călătorie, de la cea mai apropiată, până la cea mai îndepărtată. Liniile definite ale panoului de bord, ergonomia volanului și compartimentele spațioase de depozitare se reunesc pentru a crea un spațiu complet funcțional și atractiv. Personalizați interiorul cu diferitele combinații disponibile.

UconnectTM Radio 8,4’’ cu navigație

Țineți totul sub control. Informațiile de încărcare, fluxul de putere, ciclurile de încărcare anterioare și setările de condus sunt la îndemâna dumneavoastră.

Selector mod hibrid

Alegeți dintre trei moduri de condus diferite. Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid adaptează manevrarea pentru a optimiza puterea și eficiența.

Grupul de instrumente 7”

Poziția perfectă pentru a rămâne concentrat asupra drumului și pentru a monitoriza informații importante, cum ar fi încărcarea bateriei, puterea disponibilă și chiar pentru a primi sfaturi în timp real despre cum să conduceți mai eficient.

e-Coasting

Încărcați bateria în timpul mersului datorită unui sistem inovator care utilizează cuplul negativ generat în timpul decelerării.

Stil de viață în aer liber

Deveniți unul cu vântul. Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid poate fi echipat cu două sisteme pentru a deschide plafonul.
Prin trapa My Sky vă puteți bucura de cele mai plăcute priveliști în timp ce conduceți datorită celor două panouri ușoare de pe plafon care pot fi îndepărtate manual. În mod alternativ, trapa poate fi deschisă și înclinată electric.

Lux ergonomic

Tapițeria este decisivă în definirea personalității vehiculului dumneavoastră. Combinați materiale, cusături și culori pentru a scoate în evidență stilul vehiculului dumneavoastră.

Descoperiți un nou mod de a călători.

Imaginați-vă că vă puneți mâinile pe volanul noului dumneavoastră vehicul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Explorați toate noile funcții de pe panoul de bord și ale sistemului infotainment dedicate șoferului.

Soliciți informații? Scrie-ne