Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

Noul Compass 80th Anniversary

Jeep® sărbătorește 80 de ani de când s-a născut, cu un set-up special, cu detalii de stil unice, care sporesc personalitatea și eleganța Compass. Ediția 80th Anniversary este prezentată în schemele de culori Urban Green și Mimetic Green, cu finisaje Neutral Grey. Jantele din aliaj de 18 “Neutral Grey și noul design al proiectoarelor Full LED se remarcă prin noul său aspect. În plus, insigna 80th Anniversary de pe ușile din față și detaliile interioare evidențiază exclusivitatea și eleganța ediției limitate.​

Solicită ofertă

Noul Compass LONGITUDE

Noul Jeep® Compass Longitude vine standard cu noile jante din aliaj de 17 ”, panoul de instrumente de 7’, control automat al climatizării cu două zone, senzori de parcare și cameră Parkview®. În plus, cu inovatorul Wireless Charging Pad, este posibil să vă încărcați smartphone-ul fără a-l conecta la niciun cablu.

 

Solicită ofertă

NOUL COMPASS LIMITED

Un aspect mai elegant și un interior premium. Din noile linii de bord apare noul sistem inteligent de infotainment Uconnect ™ de 10,1 ”cu afișaj Ultra HD. Inovația din interior include, de asemenea, panoul de instrumente HD complet digital de 10,25 ”. Din exterior, este imposibil să ratați jantele standard din aliaj de 18 ”, cu un design nou, sticlă colorată și faruri cu LED complet cu DRL integrat.

 

Solicită ofertă

NOUL COMPASS S

Noul Jeep® Compass S este modelul de vârf care oferă cea mai bună tehnologie și cele mai elegante detalii. Caracteristicile standard includ noul sistem de infotainment Uconnect ™ de 10,1 “cu navigație, grupul de instrumente digital de 10,25”, hayon automat, jante noi din aluminiu de 19 “, design inovator cu faruri LED, plus scaune electrice cu căptușeală de memorie și tapițerie din piele cu cusături gri.

 

Solicită ofertă

Soliciți informații? Scrie-ne