Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

O nouă generație de motoare

Noul Jeep® Compass oferă trei motoare eficiente, două pe benzină și unul diesel, toate aprobate definitiv E6D. Toate au tracțiune față, în timp ce versiunea pe benzina poate fi echipata cu o transmisie manuală sau automată.

 

Emisii reduse, performanță îmbunătățită

Noul Jeep® Compass oferă o linie de motoare care oferă performanțe eficiente în oraș și putere captivantă pe orice teren. În același timp, oferă un consum îmbunătățit de combustibil și emisii reduse.

1.3l turbo T4 Benzină FWD 130 CP Manual / 150 CP Automat DDCT

Aceast motor pe benzină turboalimentat cu injecție directă in 4 cilindri este definit de performanța sa de reacție (cuplu de până la 270 Nm) și eficiență, în deplină conformitate cu standardele finale Euro 6D. Acum, mai mult ca oricând, consumul de combustibil scade, în timp ce performanța distinctivă Jeep® rămâne intactă. Acest grup de propulsie poate fi combinat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu 6 trepte, care oferă până la 150 CP. Cu toate acestea, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, puterea maximă este de 130 CP.

CP: 130 sau 150
Nm cuplu: 270
Emisii de CO2: 151 – 160 g / km WLTP

1.6 Multijet II Diesel FWD 130 CP Manual

Motorul eficient de 1.6 Multijet II Diesel Euro 6D-Final oferă performanțe și mai antrenante pe orice teren. Comparativ cu Euro 6D-Temp, acest nou motor crește puterea (+ 10 CP) și reduce emisiile. Este disponibil cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte și poate livra până la 130 CP.

 

CP: 130
Nm cuplu: 320
Emisii de CO2: 134 – 141 g / km WLTP

Transmisie automată DDCT cu 6 trepte

Pe versiunea Turbo pe benzina de 150 CP, Jeep® Compass este echipat cu transmisia automată DDCT cu 6 trepte care scoate la iveală cele mai bune atuuri din punct de vedere al experienței de conducere și al performanței. Această combinație face conducerea și mai ușoară și asigură o schimbare mai ușoară a vitezei, ceea ce se traduce printr-o accelerație mai receptivă și mai rapidă.

În plus, puteți alege dintre diferite hărți de schimbare a vitezei, în funcție de stilul de conducere. Rezultatul este o manevrabilitate mai lină, atât pe călătoriile urbane, cât și pe cele off-road

Consum mixt de combustibil (l / 100 km): 7,9 – 4,6; Emisiile de CO 2 (g / km): 184 – 122 cu valori aprobate determinate conform ciclului NEDC din Regulamentul (UE) 2019/1840, actualizat la 31 mai 2020; cele mai actualizate valori vor fi disponibile la distribuitorul oficial Jeep® selectat. Valorile sunt date în scopuri comparative și este posibil să nu reflecte valorile reale.

Faceți o plimbare în viitor. Noul Jeep® Compass este disponibil și în varianta 4xe Plug-in Hybrid.

Soliciți informații? Scrie-ne