Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

O NOUĂ IDEE DE CONFORT

Conceput pentru a oferi mai mult spațiu vieții de zi cu zi, interiorul reînnoit al noului Jeep® Compass combină confortul și tehnologia printr-un design cu un aspect elegant și sofisticat.

NOUL BORD REPROIECTAT

MAI MULT SPAȚIU

Noul Compass a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Pentru prima dată pe un Jeep®, sistemul inteligent de infotainment Uconnect ™ iese din tabloul de bord.

Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, perfectă pentru a ține toate lucrurile necesare.

În plus, materialele și finisajele premium de pe bord și scaune definesc stilul său autentic și confortul ridicat.

COMPARTIMENTE DE STOCARE MAI MARI

Jeep® Compass este mai spațioasă din toate punctele de vedere. Interiorul elegant prezintă compartimente noi, mai spațioase, precum torpedoul din spatele cutiei de viteze, pe tunelul central și sub cotieră. Acest SUV compact se mândrește cu o creștere a spațiului utilizabil de la 2.8L la 7.2L.

VERSATILITATE PERFECTĂ

Noul Jeep® Compass prezintă un interior și mai spațios și versatil. Scaunele pliabile 40/20/40 * vă permit să maximizați potențialul zonei de încărcare și vă permite să alegeți între diferite configurații în funcție de nevoile dvs.: indispensabil pentru a face față provocărilor cotidiene.

* disponibil pe Limited, standard pe S

Mai mult spațiu pentru mai mult stil

Interiorul oferă o nouă dimensiune a confortului. Scaunele ergonomice vă pun într-o poziție optimă de conducere, oferind o nouă căptușeala cu memorie în modelul S. Alegeți între detalii autentice Jeep®, precum tapițerie din stofă, vinil sau piele Nappa pentru scaune și tablouri de bord.

Panouri noi pentru uși

Evoluția noului Jeep® Compass include chiar și ușile. Acum, panourile ușilor sunt acoperite cu piele Nappa exclusivă care ridică aspectul general și subliniază calitatea interiorului.

Soliciți informații? Scrie-ne