Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

TEHNOLOGIE AVANSATA

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid atinge un nou nivel de conectivitate datorită sistemului inovator de infotainment inteligent de 10,1 “Uconnect ™, noului grup de instrumente digitale de 10,25” și asistentului vocal exclusiv “Hey Jeep ® *”.

* Disponibil numai pe Radio Uconnect 10.1 “Navi. 10,1” Uconnect Radio standard pe nivelurile S și Trailhawk, opțional pe Limited. Nu este disponibil pe Longitudine.

NOUL SISTEM DE INFOTAINMENT UCONNECT ™ de 10,1 "

Mai bun în toate sensurile. Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid integrează sistemul de infotainment inteligent Uconnect ™ de ultimă generație cu un ecran mai mare, procesor mai rapid și software actualizat pentru o conectivitate mai bună.

UN NOU SISTEM HARDWARE

Pentru prima dată într-un Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid, se remarcă noul sistem de infotainment inteligent Uconnect ™ cu afișaj de 10,1 “. Ecranul Ultra HD iese din tabloul de bord și este cu 30% mai mare decât generația anterioară. Noul Procesorul de inalta performanță este de 5 ori mai rapid, cu un răspuns imediat la comenzile vocale și un calcul al traseelor de navigație mai receptiv.

O NOUA GENERAȚIE A SISTEMULUI DE OPERARE

Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid deschide porțile către un conținut nou și caracteristici exclusive datorită sistemului de operare inovator, care oferă o asezare a conținutului mai intuitivă și gesturi tactile mai rapide. În plus, puteți personaliza bara de derulare interactivă cu funcționalitatea de glisare sau trăgând aplicațiile și widgeturile pentru a fi incluse în preferințele dvs.

FUNCȚIONALITATE WIRELESS

Cu noul sistem de infotainment inteligent Uconnect ™, este mai ușor să vă conectați la telefonul smartphone fără a fi nevoie de cabluri, datorită sistemului Bluetooth ™ de ultimă generație. În acest fel, este posibil să vă conectați până la două smartphone-uri în același timp și să accesați toate aplicațiile compatibile, fără a fi nevoie să conectați cablul.

ASISTENT VOCAL HEY JEEP®

Pentru prima dată poți vorbi cu propriul Jeep®. Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu Hey Jeep ®, asistentul vocal care poate regla aerul condiționat, poate gestiona muzica sau poate seta destinația pentru următoarea călătorie consultând noile hărți TomTom ™. Spuneți doar „Hei Jeep ® *”.

* Disponibil numai pe Radio Uconnect 10.1 “Navi. 10,1” Uconnect Radio standard pe nivelurile S și Trailhawk, opțional pe Limited. Nu este disponibil pe Longitudine.

NOUL SUPORT DE ÎNCĂRCARE WIRELESS

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid introduce noul suport de încărcare wireless, sistemul de încărcare pentru smartphone-uri de ultimă generație. Pur și simplu așezați unul dintre dispozitivele care oferă această caracteristică pe suportul integrat în consola centrală și așteptați să se aprindă lumina de încărcare. Totul fără a conecta cabluri. Când lumina devine verde, telefonul va fi complet încărcat.

* Încărcare de până la 15W, furnizată pe modelele Jeep® Compass Longitude, Limited, S.

CONECTAT ÎN SIGURANȚA

Stai cu ochii pe drum, cu mâinile pe volan fără să pierzi din vedere mesajele, apelurile și muzica preferata.

APPLE CARPLAY®

Rămâneți conectat la smartphone-ul dvs. fără a fi distras de la drum cu noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Noul sistem de infotainment Uconnect ™ integrează toate funcțiile wireless ale Apple CarPlay, permițând utilizatorilor iPhone să acceseze Apple Maps, mesagerie, telefon și Apple Music folosind comenzile vocale Siri.

*CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale ale Apple.

ANDROID AUTO ™

Funcțiile Android Auto ™, încorporate în noul sistem inteligent de infotainment Uconnect ™ al noului Compass Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, permit accesul ușor și sigur la comenzile vocale, Google Maps și Google Play Music prin intermediul afișajului tactil sau comenzilor de pe volan. Datorită funcției de navigare ușoară și de recunoaștere vocala, puteți ajunge la destinație, fără distrageri și în siguranță totală.

*Android Auto, Google Play și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

NOUL PANOU DE INSTRUMENTE DIGITALE DE 10,25

Toate informațiile necesare despre conducere și starea vehiculului pot fi găsite pe noul afișaj color digital de 10,25 “Full HD. O premieră pentru întreaga gamă Jeep® care, pe lângă afirmarea stilului modern al interiorului, vă permite să configurați, să organizați și personalizați conținutul alegând până la 12 configurații diferite.

E-COASTING

Sistemul e-Coasting intervine pentru a înlocui frâna motorului atunci când pedala de accelerație este eliberată, permițând recuperarea energiei în timpul încetinirii, chiar și cu pedala de frână eliberată.

Frânarea regenerativă maximizează recuperarea energiei la eliberarea pedalelor de accelerație și de frână. Această funcție vă permite să generați mai multă energie electrică pentru incarcarea acumulatorilor.

SIGURANȚA ATINGE UN NOU NIVEL

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid încorporează cele mai noi sisteme de asistență a șoferului pentru a vă asigura siguranța dvs., a pasagerilor și a oricui altcineva de pe drum.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control (ACC) este un sistem de control electronic care ajustează viteza vehiculului și menține automat o distanță de siguranță față de vehiculul din față.

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist este o caracteristică de siguranță care vă ajută să vă mențineți poziția vehiculului pe bandă. Avertizează șoferul și corectează poziția vehiculului datorită forței de frânare aplicată fiecărei roți.

LEVEL II ASSISTED GUIDE

Debutand pentru prima dată pe un Jeep® noul sistem Jeep® Highway Assist System, un sistem de conducere autonom de nivel II care vă ajută în timp ce conduceți pe autostradă, pe strazi cu acces limitat sau pe benzi separate. Combinând Controlul vitezei de croazieră adaptive și Lane Keep Assist, acesta asigura menținerea vitezei și distanței corecte fata de alte vehicule din jur și, în același timp, va ajuta sa rămâneți centrat pe banda, chiar și în timpul virajelor.

Atenție maximă

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid este echipat cu sisteme de suport pentru șofer concepute pentru a respecta regulile rutiere și pentru a proteja siguranța celor care călătoresc în jurul tău.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Camera frontală citește și procesează indicatoarele rutiere, inclusiv indicatoarele cu limită de viteză pe porțiunea de drum pe care o parcurgeți și îl afișează pe afișajul digital al bordului.

INFORMAȚII DESPRE SEMNELE DE CIRCULAȚIE

Hărțile noului sistem de infotainment Uconnect ™ NAV și cele ale TomTom ™ se combină pentru a funcționa cu informațiile de semnalizare a traficului(TSI), tehnologia capabilă să adapteze viteza de croazieră a vehiculului la limitele de viteză stabilite.

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ LA VITEZĂ

Când se detectează limita de viteză, Asistentul inteligent pentru viteză ajustează automat viteza vehiculului la limitele indicate.

ÎNTOTDEAUNA VIGILENT

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-in Hybrid oferă tehnologii de ultimă generație pentru a monitoriza atenția asupra conducerii și vă permite să setați frânarea automată. Aceste sisteme de protecție ajută la menținerea celui mai înalt nivel de siguranță atât pentru șofer, cât și pentru toate celelalte vehicule.

DETECTAREA SOMNOLENȚEI ȘOFERULUI

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid este echipat cu Driver Drowsy Detection, tehnologia monitorizează nivelul de atenție al șoferului și îl compară cu starea sa din ultimele 7 minute. Dacă atenția scade sub nivelul minim, o lumină se aprinde pe tabloul de bord, însoțită de un semnal sonor, determinând șoferul să facă o pauză.

FRÂNARE AUTONOMĂ CU RECUNOAȘTERE A PIETONILOR

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid poate preveni coliziunile cu vehiculele, obstacolele și pietonii datorită unui set de sisteme de asistență a șoferului, cum ar fi frânarea de urgență autonomă.

Această tehnologie detectează și semnalează prezența mașinilor sau a persoanelor în fața mașinii folosind camera frontală și radarul frontal, aplicând automat frânele și reducând accidentele.

CAMERĂ 360 °

Noul sistem de asistență la parcare cu cameră 360 ° care permite o manevră în interior sau în exterior este mai sigur datorită vederii aeriene virtuale.

Soliciți informații? Scrie-ne