Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

NOUA MOBILITATE CONFORM JEEP ®

Tehnologia 4xe Plug-In Hybrid se confruntă cu provocările moderne ale mobilității, bazându-se pe două motoare, unul electric și unul pe benzină, capabile să îmbunătățească performanța legendară Jeep ®.

EVOLUȚIA PERFORMANȚEI JEEP ®

Eficiență și performanță: noua tehnologie 4xe Plug-In Hybrid îmbunătățește fiecare aspect al mobilității. Noul Compass 4xe Plug-In Hybrid are un motor hibrid mai eficient care menține puterea tipică Jeep ®.

EMISII REDUSE

Spiritul Jeep® nu s-a schimbat, motorul este o adevărată inovație. Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid se confruntă cu noile provocări ale mobilității bazându-se pe un motor pe benzină și unul electric. Emisiile de CO 2 sunt deja reduse * în utilizarea combinată, în timp ce în modul complet electric sunt complet nule.

* comparativ cu motoarele cu ardere termică / internă

CONSUM MAI MIC

Utilizarea combinată a motorului electric și pe benzină garantează performanțe îmbunătățite și niveluri reduse de consum de combustibil. Pe de altă parte, în modul complet electric, mobilitatea este încredințată exclusiv motorului electric și bateriei de 11,4 kWh: este posibil să călătoriți până la 49 km în mod autonom, fără a genera emisii de CO 2 și a reduce semnificativ consumul.

PUTEREA HIBRIDULUI

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid îmbunătățește și mai mult nivelul de performanță datorită puterii de 190 sau 240 CP în utilizare combinată, accelerației 0-100 km / h în doar 7,3 secunde * și vitezei maxime de 130 km / h în modul electric și 200 km / h în modul hibrid.

* Cel mai bun timp scos de Jeep ® Compass 4xe cu motor de 240 CP

Liniste, vine Compass

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid poate furniza până la 240 CP și poate accelera 0-100km / h în 7,3 secunde *. Folosind doar motorul electric, este posibil să parcurgeți până la 49 km în autonomie totală, cu emisii zero și o acționare complet silențioasă.
* Cel mai bun timp scos de Jeep ® Compass 4xe cu motor de 240 CP

Libertatea de a alege

Cu Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid puteți alege trei moduri diferite de utilizare a motoarelor în funcție de nevoile dumneavoastră.

Motor termic

Disponibil în două niveluri de putere, 130 CP sau 180 CP, motorul turbo pe benzină de 1.3L se remarcă prin performanțe, zgomot și consum îmbunătățite semnificativ în comparație cu generația anterioară.

+

Motor electric

Modul electric oferă o experiență de conducere complet nouă. Respectarea mediului este asigurată cu un impact zero în ceea ce privește emisiile de CO2, autonomie de până la 49 km și o nouă mobilitate silențioasă.

TRANSMISIE AUTOMATĂ CU 6 VITEZE

Performanța Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid combină puterea și ușurința de utilizare, datorită confortului cutiei de viteze automate cu 6 trepte. Noul sistem de transmisie asigură o reacție mai mare și o accelerare mai rapidă. Manevrabilitatea este mai lină: perfectă pe traseele urbane, indispensabilă pe traseele suburbane.

SELECTOR MOD HIBRID

Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid vă permite să alegeți până la trei moduri de conducere diferite: Hibrid, care utilizează ambele motoare, Electric, care folosește doar motorul electric, reducând emisiile de CO 2 la zero și E-Save, mentine nivelul de încărcare al bateriei, sporind eficiența sistemelor de încărcare autonome.

SELEC-TERRAIN ®

Abordați orice teren în cel mai bun mod. Noul Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu sistemul de control al tracțiunii Selec-Terrain ® care vă permite să alegeți până la patru moduri de conducere dinamice: Auto, Snow, Sand/Mud și Sport. Setarea Trailhawk, disponibilă exclusiv pentru versiunea 4xe Plug-In Hybrid, adaugă un al cincilea mod: Rock, perfect pentru cele mai extreme terenuri.

Soliciți informații? Scrie-ne