Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Un viitor cu marca Jeep®

Jeep® Renegade cu sistem de propulsie e-Hybrid se bazează pe un ecosistem tehnologic ce acționează asupra mobilității mașinii pentru a crea o experiență hibridă avansată.

* Capacitatea de funcționare depinde de starea de încărcare a bateriei și de condițiile de conducere

 

e-Creeping
Cu această tehnologie, eliberând pedala de frână, mașina pornește de pe loc doar cu ajutorul motorului electric, secondată de fluiditatea celei mai bune cutii de viteze automate în timpul manevrelor la viteză mică. În comparație cu un motor tradițional cu ardere internă, condusul în mod electric nu emite emisii de CO2.

e-Launch

Datorită tehnologiei sale hibride, pornirile la viteză mică sunt efectuare în mod pur electric și în completă liniște. Bucurați-vă de experiența hibridă evoluată.

e-Queueing

Conceput pentru a garanta un confort de top chiar și atunci când ești blocat în ambuteiaj, această tehnologie permite opriri și demaraje line în mod pur electric și o manevrare confortabilă a mașinii.

e-Parking

Sistemul e-Hybrid de la Jeep® permite efectuarea manevrelor la viteză redusă în modul pur electric, inclusiv parcarea. În prima treaptă de viteză și în marșarier, se activează modul e-Creep pentru a garanta manevre silențioase și fără emisii.

Sistem infotainment Uconnect™ 8.4" HD

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid folosește sistemul avansat de infotainment Uconnect, cu un ecran tactil HD de până la 8,4 inchi. Sistemul a fost reproiectat prin adăugarea meniului Hybrid, o caracteristică special creată care ține sub control toți parametrii legați de hibrid. Sistemul Uconnect integrează comenzile vocale și de pe volan cu funcții de ecran tactil. În plus, garantează o conexiune perfectă cu smartphone-ul fără a-ți lua ochii de la drum.

 

Cluster digital 7 inch

Ecranul central este reproiectat cu grafică nouă pentru a integra toate informațiile esențiale și pentru a gestiona și monitoriza tehnologia e-Hybrid. Informații în timp real, cum ar fi starea bateriei și a motorului – atât pe benzină, cât și electric -, precum și nivelurile de putere și încărcare, împreună cu toți parametrii legați de sistemele de conducere și de siguranță, sunt disponibile pe afișajul digital central de până la 7 inchi.

Conectivitate avansată

Rămâneți conectat într-un mod sigur când conduceți. Datorită funcțiilor Apple CarPlay și Android Auto™ integrate în sistemul Infotainment ai acces la contactele tale, muzica și planurile de călătorie oriunde ai merge.

Apple Car Play

Continuați să vă gestionați programările, apelurile și hobby-urile în timp ce conduceți într-un mod sigur. Conectați-vă iPhone-ul cu sistemul Uconnect™ de 8,4 inchi. Apple CarPlay vă permite să accesați Apple Maps, serviciile de mesagerie, comenzile telefonului și Apple Music prin comenzile vocale Siri.

ANDROID AUTO ™

Cu Android AutoTM puteți accesa cu ușurință comenzile vocale, Google Maps și Google Play Music prin intermediul ecranului tactil al sistemului UconnectTM. Conduceți cu deplină liniște sufletească și bucurați-vă de călătorie, datorită sistemului de recunoaștere a vocii.

Siguranța atinge noi culmi

Jeep® Renegade e-Hybrid prezintă o gamă largă de sisteme de siguranță active și pasive care secondează diverse aspecte ale experienței la volan.

 

Look ahead

Datorită camerei față, radarului frontal și unei game de senzori din jurul vehiculului, noul Jeep Renegade e-Hybrid este îngerul tău păzitor în timp ce conduci, ajutându-te să parcurgi drumul din față.

 

Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

Această tehnologie folosește camera frontală pentru a recunoaște limitele de viteză și semnele rutiere corespunzătoare, oferind în același timp șoferului notificări în timp real și indicații direct pe planșa de bord digitală. TSR este echipare standard pentru versiunile modelului Renegade.

Recunoașterea limitei de viteză se bazează exclusiv pe informațiile colectate de camera frontală. Nu necesită suport pentru hărți sau GPS.

Intelligent Speed Assist (ISA)

De îndată ce TSR-ul este pornit, ISA se activează pentru a adapta viteza Renegade-ului la limitele de viteză actuale, lăsând totuși controlul total asupra pedalelor de accelerație și frână. Această caracteristică este standard în toată gama Renegade.

Recunoașterea limitei de viteză se bazează exclusiv pe informațiile colectate de camera frontală. Nu necesită suport pentru hărți sau GPS.

Ochii din spate

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid se asigură că spațiul său din spate nu este necontrolat, cu sisteme de siguranță care oferă ajutor crucial în timpul manevrelor de parcare și la mersul cu spatele.

Park View®

Când treapta de marșarier este setată, camera spate Park View® vizualizează imaginea HD a spațiului din spate al mașinii pe sistemul de infotainment Uconnect™. Grila dinamică ajută la fiecare manevră sugerând direcția mașinii cu linii dinamice și semnale sonore.

Rear Cross Path Detection

În cazul manevrelor cu vizibilitate limitată, cum ar fi ieșirea dintr-un loc de parcare, noul Jeep® Renegade e-Hybrid se poate baza pe Rear Cross Path Detection. Acest sistem se activează de îndată ce este selectată treapta pentru mers înapoi, alertând șoferul prin semnale sonore și vizibile afișate pe oglinzile laterale cu privire la orice impact potențial cu vehiculele sau pietonii.

Siguranța în echipare standard

Un ecosistem tehnologic cuprinzător de echipamente pentru secondarea experienței la volan vine ca standard pe Jeep® Renegade e-Hybrid.

Cruise Control adaptiv

Acest sistem permite setarea vitezei de croazieră și a distanței de siguranță față de ceilalți participanți la trafic . Oferind un răspuns automat la pedala de accelerație și la frână, noul Jeep® Renegade e-Hybrid este capabil să mențină o viteză și o distanță constante pentru a garanta cel mai bun sprijin posibil în timpul oricărui tip de călătorie.

 

Monitorizarea unghiului mort

Sistemul are un senzor ce urmărește vehiculele care se apropie în unghiurile moarte ale oglinzilor. Când un vehicul se apropie de raza de acțiune a radarului mașinii – în timpul unei depășiri de exemplu – sistemul îl anunță imediat pe șofer printr-o lumină de avertizare afișată pe oglinzile laterale.

 

Menținerea benzii de rulare

În timpul conducerii, noul Jeep® Renegade e-Hybrid poate menține automat banda de rulare. Dacă mașina iese din marcajele benzii, sistemul Lane Departure Warning Plus informează șoferul, în timp ce Lane Keeping Assist corectează poziția mașinii readucându-l pe centrul benzii.

 

Forward Collision Warning Plus

Această tehnologie intră în acțiune atunci când un potențial impact este detectat. Datorită senzorilor frontali și camerei sale, noul Jeep® Renegade e-Hybrid poate detecta un pericol care se apropie pe șosea și, dacă șoferul nu reacționează, poate activa automat frâna de urgență, împreună cu semnalele acustice și luminoase pentru șofer. Forward Collision Warning Plus poate evita o coliziune sau poate atenua rezultatul acesteia.

 

Soliciți informații? Scrie-ne