Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Inconfundabil din fire

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid este sinonim cu un design inconfundabil care a adus acest model în lumina reflectoarelor. Formele sale rectangulare și musculoase, combinate cu liniile ascuțite, reflectă stilul Jeep®, precum grila frontală cu șapte fante, cu faruri LED rotunde sau pasajele trapezoidale ale aripillor laterale.

 

 • Pasaje trapezoidale pentru aripi

 • Grila 7 fante

 • Caroserie vopsită în două tonuri

Roți și anvelope

O gamă largă de posibilități concepute pentru a vă glorifica stilul.

 

 • Jante aliaj 17 inch
  Jante aliaj 17″
 • Jante aliaj 18 inch Diamond Cut
  Jante aliaj 19″

Jante aliaj 17″ – Standard pe Limited, opțional pe Longitude

Jante aliaj 19″ – Standard pe echiparea S

Luminile orașului

Condu în mediul urban cu un sistem de iluminat performant și distinctiv. Iluminarea LED îmbunătățește vizibilitatea cu 50% în comparație cu farurile tradiționale, sporind în același timp siguranța percepută a experienței de conducere. În plus, reduc costurile de întreținere și economisesc energie.
Iluminarea cu halogen este în schimb o caracteristică standard care garantează un ciclu lung de viață, oferind o lumină deosebit de strălucitoare cu nuanțe albe.

Imagini pur orientative. Configurabilitatea farurilor Full LED nu este temporar disponibilă. Farurile full LED sunt disponibile pe un număr limitat de vehicule standard.

Conduceți un Jeep adevărat

Stilul și personalitatea combină spațiul și versatilitatea în interiorul noului Jeep® Renegade e-Hybrid. Habitaclul se remarca prin spațiu, confort si dotări tehnologice de ultima generație, astfel încât să îți ofere cea mai buna experiență de condus în fiecare călătorie. Designul emblematic Jeep® funcțional și versatil, datorită banchetei din spate rabatabile 40-20-40, suprafeței de încărcare reconfigurabile și numeroaselor compartimente de depozitare. Materialele de înaltă calitate și moale la atingere pentru scaune și bord sunt combinate cu echipamente premium, cum ar fi scaune și volan încălzite sau scaune față reglabile electric.

 

 • Banchetă 40/20/40

 • Suprafață de încărcare reconfigurabilă

 • Cusături contrastante

 • Mâner pe planșa de bord

Planșa de bord

Planșa de bord al noului Jeep® Renegade e-Hybrid este un ansamblu elegant de materiale plăcute la atingere și caracteristici funcționale. Mânerul de prindere de pe partea pasagerului este un ”trademark”, înconjurat de elemente „soft-touch” care acoperă suprafața bordului și panourile ușilor. Designul consolei oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru obiectele de zi cu zi și se remarcă prin funcționalitatea sa deosebită. În general, cabina este echipată cu detalii de stil iconice care transmit sentimentul de apartenență la marca Jeep®.

 

Spațiu și confort

Confortul noului Jeep® Renegade e-Hybrid este definit de soluții tehnologice și de design concepute pentru a garanta că fiecare călătorie este atât plăcută, cât și confortabilă. Interiorul oferă scaunele din piele din față reglabile electric în 8 direcții, încălzite, la fel ca și volanul. Suportul lombar reglabil sporește nivelul de confort pentru a se potrivi nevoilor șoferului. Portbagajul se remarcă prin spațiul disponibil și versatilitate, datorită suprafeței de încărcare reglabilă și banchetei spate rabatabile 40-20-40.

Spațiu funcțional

Spatiu pentru oameni si obiecte. În noul Jeep® Renegade e-Hybrid veți găsi o gamă largă de compartimente de depozitare, atât încăpătoare, cât și discrete, precum și spații special concepute, cum ar fi compartimentul pentru smartphone din consola centrală și buzunarul de depozitare pentru tablete.

Soliciți informații? Scrie-ne