Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Mai multe informații   

Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Mai multe informații   

Hibrid de ultimă generație​

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se mândrește cu un ecosistem tehnologic de ultimă oră, care oferă un confort sporit de condus pentru a crea o experiență hibridă fără precedent. ​

 


e-Creeping

Vehiculul se poate mișca lent într-un mod pur electric*, fără emisii de CO2 și cu finețea celor mai bune cutii de viteze automate – prin simpla eliberare a pedalei de frână.

*Funcționarea este supusă încărcării bateriei.


e-Launch

Introducerea tehnologiei avansate e-Hybrid asigură porniri fără probleme și silențioase în modul complet electric. Bucurați-vă de ‘experiența hibridă’ evoluată.

*Funcționarea este supusă încărcării bateriei.


e-Queueing

Cu un astfel de sistem, noul Jeep® Compass e-Hybrid se remarcă prin agilitate și promptitudine chiar și în trafic intens. Tehnologia e-Queueing, gestionată automat de motorul electric*, asigură cea mai bună fluiditate, chiar și atunci când conduceți bară la bară.

*Funcționarea este supusă încărcării bateriei.


e-Parking

Efectuați manevre la viteze reduse în mod pur electric datorită noii tehnologii e-Parking. În prima treaptă de viteză și marșarier, modul e-Creep se activează pentru a garanta manevre silențioase și fără emisii.

Sistem de infotainment Uconnect™ de 10,1”

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se mândrește cu sistemul de infotainment emblematic Uconnect™ de la Jeep®. Dispunând de un afișaj Ultra HD de 10,1”, este alimentat de un procesor care garantează o putere de calcul de 5 ori comparativ cu versiunile anterioare, oferindu-ți acces rapid la comenzi printr-o interfață de utilizare mai intuitivă și mai rapidă. În plus, puteți personaliza bara de derulare interactivă datorită funcției de glisare și de a trage aplicații și widget-uri în folder-ul cu marcaje. Conținutul este disponibil la cerere pentru configurațiile Longitude și Night Eagle și standard pentru toate celelalte configurații.​

Asistent vocal Hey Jeep®

Noul Jeep® Compass e-Hybrid dispune de noul asistent vocal Hey Jeep®. De acum, veți putea vorbi cu mașina, pornind de la un simplu “Hey Jeep”. Mașina vă va asista cu plăcere, având grijă de aerul condiționat, muzică sau hărți. În plus, noul sistem de recunoaștere a vocii vă permite să răsfoiți noile hărți TomTom™. ​

* Disponibil numai pe Radio Uconnect 10,1” Navi. Radio Uconnect 10.1” Navi este dotare standard pentru configurațiile S și Upland, disponibil la cerere pentru Longitude, Night Eagle și Limited.​

Noul suport de încărcare wireless​

Iată cum să vă încărcați dispozitivul fără probleme și fără cabluri. La bordul noului Compass e-Hybrid există un dispozitiv de încărcare wireless. Doar plasați smartphone-ul în zona dedicată, pentru a începe automat procesul de încărcare.​

NOUL CLUSTER DIGITAL DE 10,25 INCHI​

Țineți sub control starea mașinii, performanța și datele de călătorie, cu noul cluster digital Full HD de 10,25 inchi. Dispune de un afișaj color cu o zonă activă de 244 mm pe 91 mm. Nu numai că acest cluster digital de ultimă generație reprezintă un pas uriaș înainte în ceea ce privește stilul habitaclului Jeep®, dar are și o mare utilitate, deoarece vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul, selectând până la 12 configurații diferite.​

 

Duceți conectivitatea la nivelul următor​

Când călătoriți la bordul noului Jeep® Compass e-Hybrid, puteți rămâne conectat cu angajamentele și activitățile de agrement. Funcțiile Apple CarPlay™ și Android Auto™ integrate în sistemul de Infotainment vă garantează o conexiune sigură chiar și atunci când conduceți.

Apple Car Play

Continuați să vă gestionați întâlnirile, apelurile și hobby-urile, în timp ce conduceți într-un mod sigur. Conectați-vă iPhone-ul cu sistemul Uconnect™. Apple CarPlay vă permite să accesați Apple Maps, serviciile de mesagerie, comenzile telefonului și Apple Music prin comenzile vocale ale aplicației Siri.

ANDROID AUTO ™

Cu Android Auto ™ puteți accesa cu ușurință comenzile vocale, Google Maps și Google Play Music, prin intermediul ecranului tactil al sistemului UconnectTMConduceți relaxat și bucurați-vă de călătorie, datorită sistemului de recunoaștere a vocii.

Standarde de siguranță Jeep®

Jeep® Compass e-Hybrid se bazează pe o gamă largă de sisteme de siguranță active și pasive, precum și pe o tehnologie de ultimă oră, care sprijină fiecare aspect al experienței de conducere.

Cruise Control Adaptiv​

Noul Jeep® Compass e-Hybrid prezintă Cruise Control Adaptiv ca o caracteristică standardEste sistemul electronic responsabil de menținerea vitezei de croazieră a vehiculului și a unei distanțe sigure față de vehiculul din față. În cazul frânării sau încetiniriisistemul adaptează automat viteza pentru a menține distanța.  

Asistență pentru păstrarea benzii​

Asistența pentru păstrarea benzii funcționează pentru a menține mașina în centrul benzii de rulare. Dacă mașina se apropie de marginea benziiacest sistem este capabil să acționeze direct asupra volanului pentru a corecta poziția vehiculului. 

Conducere automată de Nivelul 2

Viziunea Jeep® asupra viitorului mobilității se numește Highway Assist System {HAS} – noul sistem de conducere automatizat de nivel 2 prezentat pentru prima dată pe un model Jeep ®. Acest sistem combină funcțiile Cruise Control Adaptiv și cea de Asistență pentru Păstrarea Benzii, pentru a menține mașina la o distanță sigură față de vehiculul din față, viteza constantă și alinierea pe bandă pe autostradă. Jeep® Compass este prima mașină din gamă care permite Conducerea Autonomă de Nivel II.​

Concentrat asupra drumului de urmat​

În noul Jeep® Compass e-Hybrid, o suită de sisteme de siguranță și tehnologii de ultimă oră vine ca standard, pentru a vă sprijini experiența de condus și pentru a asigura starea de bine și siguranța tuturor celor aflați la bord. ​

  • Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

    Camera frontală detectează prezența semnelor rutiere și raportează limita de viteză direct pe tabloul de bord digital.

  • INFORMAȚII SEMNE TRAFIC

    Tehnologia Traffic Sign Information este integrată în sistemul de infotainment Uconnect™ NAV, detectând indicatoarele rutiere așa cum sunt indicate pe hărțile TomTom™ și adaptând viteza mașinii în funcție de limitele actuale de viteză.

  • ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ LA VITEZĂ

    Sistemul Intelligent Speed Assist este conceput pentru a completa perfect sistemele de recunoaștere a semnelor de circulație și de informare asupra semnelor de circulație, acționând automat asupra vitezei de croazieră pentru a o adapta la limitele actuale de viteză.

Detectare Somnolență Șofer

Acest sistem este conceput pentru a detecta nivelul de oboseală a șoferului, sugerând în același timp momentul ideal pentru a lua o pauză de la conducere. Tabloul de bord dispune de un senzor care scanează retina șoferului la fiecare șapte minute pentru a-i evalua gradul de vigilență și, în cazul în care detectează nevoia de a face o pauză, avertizează șoferul printr-un semnal sonor, în timp ce aprinde o lumină în formă de ceașcă de cafea în tabloul de bord. 

Frânare autonomă cu detectare pietoni​

Noul Jeep® Compass e-Hybrid este capabil să prevină sau să atenueze consecințele unei coliziuni frontale cu vehicule, obstacole sau pietoni. Dacă șoferul nu este suficient de receptiv, radarul frontal detectează prezența obstacolelor pe traiectoria mașinii și activează automat sistemul de frânare autonom pentru a evita un impact sau pentru a atenua posibilele consecințe ale acestuia. 

Cameră 360°

O nouă tehnologie de asistență la conducere care vine în ajutor în timpul manevrelor de parcare. Camera de 360° proiectează imagini perimetrale ale mașinii de sus în afișajul sistemului de infotainment, oferindu-vă mai mult control asupra manevrelor de intrare sau de ieșire.

Soliciți informații? Scrie-ne