Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Mai multe informații   

Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Mai multe informații   

ELEGANȚĂ MARCA JEEP®

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se bazează pe stilul și personalitatea care l-au făcut atât de iconic, prezentând în același timp un stil reproiectat pentru partea din față și faruri, precum și o nouă gamă de jante din aliaj.

STIL NOU REPROIECTAT

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se remarcă prin stilul său emblematic, care nu trece niciodată neobservatLiniile sale elegante și îndrăznețe sunt evidențiate de stilul grilei frontale nou reproiectate, precum și de farurile față și spate. 

GRILĂ NOUĂ REPROIECTATĂ

Grila iconică cu șapte sloturi caracteristica atemporală Jeep® – prezintă un design și o gamă de culori reproiectateLiniile sale extrem de elegante sunt evidențiate și mai mult de finisaje negreun detaliu de stil care subliniază personalitatea unui design legendar.

Jante

Noul Jeep® Compass e-Hybrid oferă o gamă largă de jante din aliaj care se potrivesc diferitelor stiluri de condus și personalități. 

 • Jante aliaj 17 inchi
  Jante aliaj 17″
 • Jante aliaj 18 inch Diamond Cut
  Jante aliaj 18″
 • Jante aliaj 18 inch Negru Lucios
  Jante aliaj 18″
 • Jante aliaj 19 inch Diamond Cut
  Jante aliaj 19″
 • Jante aliaj 19 inch Negru Lucios
  Jante aliaj 19″

Jante aliaj 17 inchi – Standard pentru Longitude

Jante aliaj 18″ Diamond Cut – Standard pentru Limited

Jante aliaj 18″ Negru Lucios – Standard pentru Night Eagle și Upland

Jante aliaj 19″ Diamond Cut – Opționale pentru Limited

Jante aliaj 19″ Negru Lucios – Standard pentru S și opționale pentru Night Eagle și Upland

Hayon electric acționat hands free

După cum sugerează și titlul, noul hayon electric hands freepermite deschiderea și închiderea sa în cel mai ușor modSimpla mișcare a piciorului sub bara de protecție spate declanșează senzorii de mișcare, iar aceștia deschid automat portbagajul. În plus, acest model dispune și de caracteristici standard precum sistemul Keyless Enter & Go, care efectuează o serie de acțiuni, precum deschiderea și închiderea ușilorpornirea și oprirea motoruluitotul fără a scoate cheile din buzunar.

nu este compatibil cu bara de remorcare

DIMENSIUNEA INTERIOARĂ

Designul interior al noului Jeep® Compass e-Hybrid este combinația perfectă de spațiu, confort, stil și tehnologie de bord.​

 • Afișaj tablou de bord

 • Panou de instrumente mai mare

 • Volan nou

 • Finisaje premium

SPAȚIALITATEA ESTE O TRĂSĂTURĂ DISTINCTIVĂ

Persoane, animale de companie, obiecte personale: fiecare își găsește locul la bordul noului Jeep® Compass e-Hybrid. Noile compartimente și o serie de configurații diferite ale portbagajului fac ca spațiul interior să fie complet personalizabil pentru a se potrivi oricărui tip de călătorie.​

SPAȚII NOI LA ÎNDEMÂNĂ

Luați tot ce aveți nevoie, chiar și în cele mai lungi călătoriiNoul Jeep® Compass e-Hybrid vă oferă o suită întreagă de noi compartimente de depozitareAceste compartimente spațioase și discrete sunt situate în spatele cutiei de viteze, pe consola centrală și pe cotierăSpațiul util depășește 7l, astfel încât tot ce aveți nevoie să fie la îndemână.

ÎNCĂPĂTOR & ADAPTABIL

Personalizați spațiul de încărcare al portbagajului pentru a aduce tot ceea ce aveți nevoieNoul Jeep® Compass e-Hybrid dispune de scaune spate rabatabile 40/20/40 care fac portbagajul și mai versatil, mărindu-și volumul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

* Standard pentru versiunea S

MAI MULT SPAȚIU, MAI MULT STIL

Interioarele noului Jeep® Compass e-Hybrid întruchipează perfect filosofia de stil și confortul mașinii. Scaunele oferă cel mai bun confort din clasă datorită ajustării poziției, spătarului încălzit și ergonomiei perfecteconcepute pentru a se potrivi chiar și celor mai lungi călătorii. În plusversiunea S oferă un plus de confort, cum ar fi scaunele cu memorie. Tapițeria este realizată fie din material textil, fie din piele asortată cu tabloul de bord.

Soliciți informații? Scrie-ne