Cherokee

Cherokee

PESTE 70 DE FUNCȚII DISPONIBILE

Jeep® Cherokee oferă standard peste 70 de funcții de siguranță inclusiv airbag-uri laterale de tip cortină și laterale pentru torace, Lanesense Departure Warning, cruise control adaptiv cu funcție Stop & Go, asistență la parcare, monitorizarea unghiului mort și funcție Rear Cross-Path Detection.

ASISTENȚĂ LA PARCAREA PERPENDICULARĂ

Parcarea ne poate pune probleme uneori. Pentru a vă ușura viața, Cherokee dispune de un sistem avansat care recunoaște spațiile libere și vă notifică acest lucru. Senzorii ultrasonici se activează cu o simplă apăsare de buton. Acest sistem lucrează în tandem cu funcțiile ParkSense® Front și Rear Park Assist pentru un plus de siguranță și confort.

SISTEM DE EVITARE A ACCIDENTELOR

Noul Cherokee oferă o multitudine de funcții de siguranță și confort precum și sugestii care vă menține la control și vă îmbunătățesc capacitatea de decizie. Câteva din numeroasele funcții care vă stau la dispoziție – Blind Spot Monitoring+, cameră pentru marșarier ParkView® cu marcaje dinamice și ESC.

ACCIDENT AVOIDANCE SYSTEM

The All-New Cherokee offers a cocoon of Safety and Security features as well as coaching aids to help you be in control and make better decisions. Just a few of the many available systems include: Blind Spot Monitoring+, a ParkView® Rear Back Up Camera with dynamic grid lines and Electronic Stability Control.

KEYLESS ENTER'N'GO

Keyless Enter’n’Go permite deblocarea ușilor prin simpla atingere a mânerelor față atunci când aveți asupra voastră cheia vehiculului. Odată instalat în habitaclu, tot ce trebuie să faceți pentru a porni motorul este să mențineți apăsată pedala de frână și să apăsați scurt butonul Start/Stop.

CAMERĂ PENTRU MARȘARIER PARKVIEW®

Camera pentru marșarier ParkView® vă ajută să manevrați autovehiculul cu încredere. Sistemul afișează imagini video din spatele vehiculului și marcaje dinamice atunci când transmisia este cuplată în marșarier. În timpul parcării sau a manevrelor similare, sistemul vă avertizează direct pe ecran cu privire la eventualele obiecte ascunse.