Cherokee

Cherokee

O REINTERPRETARE MODERNĂ A MOȘTENIRII ORIGINALE Jeep®

CU EL SE RESCRIE ISTORIA

Noul Cherokee este, înainte de toate, un model revoluționar  – forțând limitele și explorând teritorii necunoscute. Aspectul său exterior a fost sculptat pentru maximă eficiență aerodinamică.

CALITATE ȘI STIL DINAMIC

Jeep® Cherokee are la bază măiestria legendară a mărcii și un design exterior aerodinamic. Noile blocuri optice spate cu tehnologie LED, un spoiler spate supradimensionat care optimizează profilul aerodinamic și spatele fluid consolidează imaginea dinamică. Evacuările duble lucioase adaugă o doză de stil. Cherokee are versatilitatea și flexibilitatea care îți vor energiza stilul de viață. Fie că e vorba de transportul copiilor sau al bărcilor gonflabile, Cherokee este soluția fără compromisuri. Bancheta spate pliabilă și rabatabilă fracționar se deplasează înainte și înapoi pentru și mai mult confort.

JANTE ȘI ANVELOPE

Cherokee a fost construit pentru a redesena granițe și a explora regiuni necunoscute. Combinațiile unice de jante și anvelope disponibile pe Cherokee sunt create pentru a te evidenția în monoton prin originalitate pură.

LUMINI DE ZI CU TEHNOLOGIE LED

Noul Cherokee face valuri cu tehnologiile avansate de iluminare. Luminile de zi cu LED se întind spre spate, pentru un aspect dinamic și fluid. Farurile cu halogen luminează în noapte cu ajutor din partea farurilor de ceață, atunci când situația o cere.