Cherokee

Cherokee

DEZVOLTAT DIN ADN-UL ORIGINAL JEEP®

FRUMUSEȚE SĂLBATICĂ

Noul Jeep® Cherokee întrece orice așteptări prin ținuta de drum, manevrabilitate și eficiență impecabile, cea mai bună abilitate 4×4 din clasa sa și tehnologii exclusive. Destinat celor care caută atât formă cât și fond. Proporționat ideal pentru a se achita de sarcini sofisticat și eficient, noul Jeep® Cherokee te va duce departe grație ADN-ului legendar al brandului Jeep®.

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Noul Cherokee aduce un stil unic, chic gamei Jeep®. Privind atent la toate detaliile vei descoperi un interior premium, excelent realizat, ce folosește materiale plăcute la atingere – un amestec sofisticat de forme fluide sculptate de mână, materiale de calitate, culori inovatoare, finisaje impecabile și tehnologie de ultimă oră. O lume unică a perfecțiunii așteaptă să fie descoperită. De către tine.

UNCOMPROMISING QUALITY

The New Cherokee introduces a unique, fashionable style into the Jeep® range. Just give a look to all the details and you will also discover a premium, well-crafted interior with an extensive use of soft-touch materials: a sophisticated blend of hand-sculpted fluid shapes, high-quality materials, innovative color and material choices, precision craftsmanship, state-of-the-art technology and features. A world of unique perfection that is waiting to be discovered. By you.

SPORT - LONGITUDE - TRAILHAWK - LIMITED - OVERLAND

Noul Cherokee este conceput pentru viitor cu un design exterior modern și agresiv care onorează moștenirea legendară Jeep® – noua formă încântă până și cei mai exigenți ochi. Vei remarca postura atletică, proporțiile agresive și prezența impunătoare pe șosea. Versiunea Longitude oferă dotări suplimentare față de versiunea Sport, în timp ce Limited trece direct la exclusivism, iar Trailhawk duce atitudinea Jeep® la extreme. Nivelul de echipare Overland aduce gamei și mai multe elemente exclusiviste și tehnologie.

SIGURANȚĂ PENTRU RELAXAREA TA

Peste 70 de funcții și sisteme de siguranță disponibile standard completează serviabilitatea noului Cherokee. Noul volan Jeep® îți pune numeroase comenzi la vârful degetelor, pentru mai multă siguranță. Plecând de la o platformă realizată în proporție de 65% din oțel ultra-rezistent, inginerii au adăugat o gamă completă de funcții active și pasive care îți garantează liniștea sufletească cu fiecare kilometru parcurs. Opțiunile cele mai importante includ Cruise Control Adaptiv cu funcție Stop & Go – bazat pe senzori video și radar care mențin distanța între autovehiculul din față, și care poate să oprească automat vehiculul în caz de urgență. Noul sistem Parrallel and Perpendicular Park Assist (asistență la parcare) folosește senzori ultrasonici pentru a-ți ușura viața în timpul parcării, iar Lanesense Lane Departure Warning te menține în siguranță pe drum.