JeepService_Climatizare

JeepService_Climatizare

Știați că?

Atunci când strănutaţi la volan, călătorind cu o viteză de 80 km/h, se pierde vizibilitatea pe o distanţă aproximativă de 25 metri. Conform unei evaluări efectuate de către AvD Tedesco (Automobilclub von Deutschland), în timpul primăverii, riscul de accidente creşte cu 30%. Aerul este un amestec de gaz, format în principal din azot şi oxigen; se găsesc apoi vapori de apă, în concentraţie extrem de variabilă şi particule solide de natură şi dimensiuni diferite. Un metru cub de aer respirabil poate conţine între 10 şi 80 miliarde de particule, în funcţie de sezon şi de condiţiile meteorologice locale. Aceste particule, dacă sunt inhalate, tind să se depună pe căile respiratorii, mai la adâncime cu cât mai mică este dimensiunea lor.  Atunci când călătoriți cu maşina, este fundamental ca aerul respirat să fie curat şi pur. Igienizarea instalației de climatizare a modelului dumneavoastră Jeep și schimbarea periodică a filtrului de polen sunt esențiale pentru siguranța dumneavoastră.

De ce filtru de polen original Mopar pentru autovehiculul dumneavoastră Jeep?

Afecţiunile alergice sunt în continuă creştere şi acest lucru înseamnă un risc suplimentar atunci când sunteţi la volan: în special primăvara polenul reuşeşte să intre în habitaclu; iritarea ochilor, congestia nazală, dificultăţile respiratorii şi accesele de strănut reduc foarte tare nivelul de atenţie şi cresc, în consecinţă, riscul de accidente.

În special în marile aglomerări urbane, gazele de eșapament ale autovehiculelor participante la trafic fromează un “tunel” invizibili de factori poluanți. Praful, gazele de eșapament și mirosurile neplăcute sunt aspirate literalmente în habitaclul autovehiculelor aflate în așteptare la semafor. Fără protecția oferită de filtrele de origine Mopar, concentrația de gaze de eșapament din interiorul autovehiculului poate atinge niveluri de șase ori mai mari decât cele măsurabile în exteriorul acestuia.

Graţie unei performanţe ridicate a ţesutului filtrant, filtrele de habitaclu originale distribuite de către Mopar®  pentru Jeep asigură o protecţie efectivă împotriva agenţilor poluanţi prezenţi în aer, îndeosebi polenul şi praful fin, reţinând practic 100% din praful fin, cu dimensiuni mai mari de 3-5 µm, menţinând un nivel extrem de ridicat de eficienţă pentru micropraful de dimensiuni mai mici.

Filtrele de habitaclu originale Jeep, distribuite de către Mopar®, sunt realizate cu o medie de filtrare multistrat cu structură progresivă.  Asta înseamnă că au în mod tipic un separator de particule extrem de eficient, cuprins între un strat de pre-filtru şi un strat de suport. Cu o structură progresivă, dimensiunea fibrelor se reduce, urmărind sensul de avansare a aerului, în timp ce creşte densitatea şi concentraţia lor.

Toate acestea pentru a garanta o acţiune reală de filtrare şi o capacitate optimală de înmagazinare a prafului, menţinând trecerea corectă a aerului prin habitaclul maşinii dumneavoastra Jeep.

Profitați de promoția de climatizare pentru igienizarea instalației de climatizare și pentru achizitionarea cu discount a filtrului de polen original dedicat modelului dumneavoastră Jeep.

Consultați regulamentul promoției de climatizare pentru detalii.

In cazul în care autovehiculul dumneavoastră Jeep nu este stipulate în regulamentul promoției solicitați reparatorului dumneavoastră preferat oferta locală.

 

Soliciți informații? Scrie-ne