JEEP® WRANGLER
Această imagine legendară reprezintă simbolul libertăţii de peste 70 de ani. Oferă oportunitatea de a experimenta şi explora lumea dintr-o perspectivă unică. Urcă-te la bordul Jeep ® Wrangler şi lasă-te surprins.
ALEGETI O ACTIUNE
DESIGN Chiar şi cel mai mic detaliu de design este realizat cu foarte multa grijă, pentru a aborda chiar şi cea mai scurtă deplasare cu extrem de multa plăcere şi un nivel neaşteptat de confort.
Detalii fine combină forma şi funcţionalitatea. De la tradiţionalele farurile rotunde şi grila cu şapte fante, de la încuietorile vizibile de pe capotă şi portiere, până la finisările soft touch ale elementelor interioare şi inserţiile cromate de pe planşa de bord, Jeep ® Wrangler combină cu inteligenţă funcţionalitatea şi confortul. Lasă-te cucerit de farmecul şi istoria sa. DETALII
SUS
VERSIUNI Jeep ® Wrangler Sport îţi oferă posibilitatea de a intra în universul Jeep® şi te trimite într-o aventură palpitantă pe cele 4 roţi motrice. Lasă-te cucerit de stilul său tineresc şi sportiv.
Versiunea Sahara a modelului Jeep® Wrangler Unlimited este elegantă şi neconvenţională: echipată pentru a asigura nivelul maxim de confort pe stradă este pregătită pentru a domina dimensiunea urbană cu stilul său caracteristic. Oraşul este noul traseu ce trebuie descoperit, o nouă aventură.
Rubicon reprezintă aventură şi orgoliu în stare pură. Îţi permite să abordezi orice tip de traseu şi să trăieşti experienţe de neuitat. Creat pentru cei ce doresc să experimenteze libertatea tracţiunii integrale în cea mai rafinată formă şi pe cele mai solicitante trasee off-road. DETALII
SUS
PERFORMANTE Caracteristicile tehnice extraordinare ale Jeep® Wrangler, regele off-road, te protejează de lumea exterioară şi de capcanele sale.
Cinci categorii de performanţe demonstrează că fiecare Wrangler Unlimited poate aborda orice tip de traseu: tracţiune, articulaţii, manevrabilitate, gardă de la sol şi capacitatea de a traversa un curs de apă.
Pe carosabil sau pe teren accidentat, Wrangler Unlimited te ajută să depăşeşti orice obstacol pe care natura ţi-l scoate în cale. DETALII
SUS
TEHNOLOGIE Sistemul multimedia UConnect® ce echipează Jeep® Wrangler permite gestionarea telefonului mobil, sistemului de navigaţie prin satelit şi dispozitivelor electronice precum iPod® sau smartphone.
Mai mult, cu noul sistem audio Alpine®, muzica ta va fi în permanenţă cu tine. DETALII
SUS
SIGURANŢĂ Proiectat pentru a garanta niveluri ridicate de manevrabilitate, pentru a preveni accidentele şi pentru a proteja pasagerii în cazul unei coliziuni, Jeep® Wrangler Unlimited este echipat cu numeroase sisteme de siguranţă.

Rigiditatea ridicată şi robusteţea şasiului constituie o structură solidă pe care să se calibreze sistemul de suspensie şi care să asigure o excelentă dinamică de deplasare. Distanţa amplă dintre lonjeroanele şasiului a permis poziţionarea rezervorului între roţi şi garantarea unei protecţii excelente a sistemului de alimentare în cazul unui impact. Şapte traverse sunt protejate şi contribuie la excepţionala rigiditate a şasiului Jeep® Wrangler şi la îmbunătăţirea abilităţilor sale off-road. DETALII
SUS
GALERIE FOTO
VEZI MAI MULTE IMAGINI
SUS