+

DRIVE INTO THE OFF-ORDINARY

Noul Jeep® Compass te scoate de pe drumurile conventionale si te invita sa descoperi cum arata viata in off-road. Accesand clipurile de mai jos, vei lua drumul calatoriei in Design, User Experience, Tehnologie si Performanta, alaturi de patru iconuri care au modificat paradigma si au inspirat o lume intreaga.

ESTETICA PERFECTA

Grila Frontala

jeep-compass-front-grille

Legendara grila cu sapte fante, cel mai iconic simbol al marcii Jeep® a fost restilizata pentru personalitatea proaspata si inventiva a Noului Jeep® Compass.

Semnatura cromata

jeep-compass-shark-fin

Cea mai frumoasa parte a lui Jeep® Compass: linia cromata care urmareste conturul lunetei si urca spre plafon, punand in evidenta dinamismul si sculpturalitatea noului SUV Jeep® .

Aparatoare

jeep-compass-fender-flares

Pentru un profil mai puternic si mai atletic. Pasajele de forma trapezoidala ale rotilor si aparatoarele pronuntate completeaza look-ul exterior al lui Compass, cu o tusa agresiva si musculoasa. Rezultatul este o forma care nu va trece neobservata.

UN REBEL RAFINAT

Plafon panoramic Dual-Pane

jeep-compass-dual-pane

Noul Jeep® Compass este incarcat de optiuni de care te vei indragosti, precum plafonul panoramic cu actionare electrica si deschidere ampla, care iti va umple masina cu aer curat si raze de soare.

Volan imbracat
in piele

jeep-compass-leather-steering-wheel

Maiestria, precizia si calitatea materialelor sunt vizibile incepand de la volanul imbracat in piele, cu comenzi integrate pentru gestionarea functiilor audio, voce, cruise control si telefon.

Interior

jeep-compass-interior-seating

Scaunele profilate sunt confortabile si adauga interiorului un aspect exclusiv datorita culorilor si a cusaturilor contrastante.

ATITUDINE TECH

Uconnect™ 8.4 NAV

jeep-compass-dual-pane

Noua generatie Uconnect™ 8.4 NAV iti ofera comunicare handsfree, entertainment si navigatie, pe unul dintre cele mai mari touchscreen-uri din segment, de 8.4 inchi, disponibil cu functie pinch, tap si swipe.

Instrumentar de bord de 7 inchi

jeep-compass-leather-steering-wheel

Afisajul instumentarului de bord full-color LED poate fi personalizat in functie de informatiile de care ai nevoie.

Functie Mirroring

jeep-compass-interior-seating

Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV integreaza serviciile de conectivitate Apple CarPlay si Android Auto. O modalitate mult mai simpla de a utiliza functiile telefoanelor Apple sau Android.

PROVOACA NATURA

Sisteme 4x4

jeep-compass-4x4-system

Noul Jeep® Compass ofera doua sisteme inovative care ii asigura cele mai bune performante 4x4 din clasa. Jeep® Active Drive si Jeep® Active Drive Low asigura tranzitia automata si rafinata, intre tractiune 4x2 si 4x4 pentru cuplu optim, economisirea combustibilului si un binevenit castig de eficienta.

Sistemul
Selec-Terrain®

jeep-compass-select-terrain-system

Sistemul de tractiune integrala Selec-Terrain® optimizeaza deplasarea prin coordonarea electronica a 12 sisteme, pentru performante de top indiferent de terenul pe care rulezi.

Unghiuri de degajare

jeep-compass-departure-angles

Jeep® Compass Trailhawk® poarta cu mandrie sigla Trail Rated®, care atesta ca modelul a fost adaptat pentru a face fata cu maiestrie celor mai dificile situatii. Cea mai ridicata garda la sol din clasa, grila anterioara unica, scuturile, anvelopele off-road de 17" si optiuni precum Hill Descent Control fac din Compass Trailhawk® un rockstar 4x4.